Oltimerbeurs Domein moervelden Ranst

OTB2018_web
Catégorie
Bourses
Date
2018-12-08 10:30
Lieu
Bistweg
2520 Ranst, Belgique
Email
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
Site internet

Motorclub de Vetfrakken uit Ranst (B) organiseert op zaterdag 8 december 2018 voor de zevenentwintigste keer hun ruilbeurs voor oude motoren, bromfietsen, fietsen en onderdelen.

Op het terrein Moervelden (voormalig militair domein Het Loo) gelegen aan de Bistweg (thv nr 11) te Broechem (Ranst) is het vanaf 9 uur verzamelen geblazen voor de liefhebber van oude motoren en aanverwanten.

De beurs startte ooit als een klein en gezellig samenzijn voor verzamelaars en motorfreaks. Stilaan groeide het uit als één van de grootste beurzen in zijn genre. Een gevarieerd aanbod van oude motoren, bromfietsen, fietsen, scooters, onderdelen, curiosa, tijdschriften, boeken, werkplaatsboeken enzoverder vullen de 3000 m² stands.

Op het terrein is er voldoende en gratis parkeerruimte voorzien! Voor een vlotte verkeersdoorstroming zal er in de nabije omgeving van de beurs een algemeen parkeerverbod gelden. Gelieve de parkeerruimte van de omliggende handelszaken NIET te gebruiken. 400 meter van de beurs is er een bushalte met een verbinding naar Antwerpen, Lier en Herentals.

 
 

Toutes les Dates

  • 2018-12-08 10:30
  • 01:00

Propulsé par iCagenda